Mustafa Korkmaz

Mustafa Korkmaz

Ik zou willen laten zien dat rolstoelbasketbal geen zielige gehandicaptensport is, maar echte topsport. Waar veel kracht en training voor nodig is.

Ga naar profiel

Nieuws
21 mei 2019

Voor rolstoelbasketbal hoef je niet sportief te zijn

Bij rolstoelbasketbal begint iedereen op hetzelfde niveau, dat van een beginner. Er zijn maar weinig actieve bedrijfsuitjes waarbij de activiteit voor de hele groep ‘de eerste keer’ is.
Zelfs de meest sportieve collega zal dezelfde drempels moeten overwinnen als de collega die vooral goed is in bingewatchen & bankhangen. En er gebeurt veel meer dan dat…

Hoe goed ken jij jouw collega’s?

Al spelenderwijs kom je er achter waar jouw collega’s zichtbaar en onzichtbaar mee worstelen. Een handicap hoeft niet altijd zichtbaar te zijn!
Door zelf te ervaren hoe het is om je in een rolstoel voort te bewegen bekijk je de wereld opeens door een hele andere bril. Die van de gehandicapten, want weinig valide personen zijn zich bewust van hoe wij hier als Nederlandse maatschappij mee omgaan. Hoe toegankelijk is Nederland? En ook: hoe toegankelijk zijn bedrijven voor werknemers in een rolstoel? Zijn er binnen jouw bedrijf werknemers of collega’s met een handicap en welke functie bekleden zij?

Weer of geen weer: de clinic gaat altijd door

Rolstoelbasketbal speel je binnen en kan zelfs op locatie. Een Hollandse regenbui hoeft het uitje dus niet te verpesten. Wij bieden clinics aan vanaf Papendal, Merwestein in Nieuwegein, maar komen ook naar jou toe en kunnen samen op zoek gaan naar een geschikte locatie in de buurt.

Tijd voor teambuilding?

Wil je naast een leuk teamuitje ook echt beter gaan samenwerken en is teambuilding een van de doelen? Wij geven regelmatig clinics in samenwerking met Management Drives. Lees hier meer over onze clinics met diepgang.

Meteen aan de slag?

Kennismaken met Rolstoelbasketbal of meer weten over 'goed' zitten? Boek een clinic met het team of vraag zitinstructies aan.