Sitness.nl

Met Sitness.nl bieden wij rolstoelbasketballers een online platform. Via deze site nemen zij je mee in hun 'Road to Parijs 2024' en vertellen zij hun belevenissen als sporter en mens. Maar het meest briljante is dat deze sporters heel zittend Nederland gaan helpen om beter te zitten en gezond en vitaal de werkdag door te komen. Want wie kan je nou beter helpen met gezond zitten dan iemand die voor altijd tot zitten is veroordeeld?

Get Fitter by SKO

SKO is een landelijk werkende projectinrichter. Wij adviseren en realiseren duurzame en doordachte werkomgevingen vanuit de filosofie ‘Get Fitter bij SKO’. Wij bieden oplossingen voor het steeds groter wordend aantal 'veelzitters' in Nederland, want voor deze mensen is het medisch belang van gezond zitten erg groot.

Onze missie is om mensen binnen een organisatie in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie. Op die manier voelen mensen zich prettig en zijn ze tot meer in staat. SKO werkt onder andere voor banken, verzekeraars, scholen, opleidingsinstituten, ziekenhuizen, klinieken en verschillende MKB-bedrijven.

Robbert Nijhuis - Commercieel directeur SKO

- Wij zijn bijzonder trots dat onze naam de komende twee jaar aan het Nederlands rolstoelbasketbalteam verbonden is. Wij willen het hoogste bereiken met onze Get Fitter by SKO filosofie en dat willen deze topsporters ook.

Betekenisvol ondernemen

Wij geloven in betekenisvol ondernemen. Ondernemen gaat bij ons niet alleen over zo veel mogelijk winst maken. Ondernemen heeft voor ons ook een maatschappelijke component.

We vinden het belangrijk dat de sporters zich niet alleen ontwikkelen als sporter, maar ook als mens in de maatschappij. Wij hopen als sponsor veel te leren van de sporters en het begeleidingsteam. Onze overtuiging is: dat wat je geeft, krijg je terug.

Meteen aan de slag?

Kennismaken met Rolstoelbasketbal of meer weten over 'goed' zitten? Boek een clinic met het team of vraag zitinstructies aan.