Sitness werkt aan de algehele vitaliteit in het bedrijfsleven. Door de huidige lockdowns en het thuiswerken zitten we meer dan anders, wat negatieve effecten heeft op de algehele gezondheid. Werk samen met onze rolstoelbasketballers en wetenschappers om te leren over vitaliteit! Want wie kan je beter leren zitten dan mensen die veroordeeld zijn tot zitten?

De rolstoelbasketballers van TeamNL en de wetenschappers van Sitness bieden samen workshops op het gebied van mentaliteit, gezond zitten en voeding. De drie aspecten waar zij zelf dagelijks ook mee bezig zijn. De workshops dragen op een gemakkelijke manier bij aan;

- Een vitalere werkvloer

- MVO doelstellingen van het bedrijf

- Binding met de organisatie

- Teamspirit

- Mentale fitheid

- Veerkracht en leren omgaan met veranderingen

- Verlaging ziekteverzuimcijfers

- Een goed doel: de Nederlandse Rolstoelbasketballers!

We hebben verschillende opties waarbij we je op een leuke, innovatieve en gemakkelijke manier kunnen helpen bij de vitaliteit van het bedrijf!

Zie hieronder de drie pakketten die we aanbieden. We kunnen ook pakketten op maat maken, neem dan even contact met ons op.

Wil jij dat jouw werknemers vitaler worden?
Dat jouw werknemers niet behoren tot de Europese Zitkampioenen?
Wij helpen je graag met één van onze kant-en-klare pakketten!

Zeg jij JA tegen de hulp van de Nederlandse rolstoelbasketballers?

Stuur een e-mail naar info@sitness.nl

Meteen aan de slag?

Kennismaken met Rolstoelbasketbal of meer weten over 'goed' zitten? Boek een clinic met het team of vraag zitinstructies aan.