De oprichters van Sitness

Sitness is een initiatief van SKO Projectinrichting, de Nederlandse Basketballbond en Stichting Basketball Experience Nederland (BEN. Lees hier meer over deze partners.

Over SKO

SKO is een landelijk werkende projectinrichter uit Oldenzaal. Zij realiseren duurzame en doordachte inrichtingsconcepten vanuit de filosofie ‘Get Fitter by SKO’. Hierbij staat de mens, omgeving, duurzaamheid en plezier in het werk centraal. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat een vitale werkomgeving te creëren.

Over Basketball Nederland

Basketball Nederland is een initiatief dat al het moois dat basketball te bieden heeft centraal stelt. Basketball Nederland is dus de sport, maar ook het merk en de online kanalen die over basketball communiceren en die basketball promoten. Daar hoort een identiteit en een imago bij die laat zien waar we voor staan. We zijn trots, trots op Nederland en trots op onze mooie basketbalsport. Basketball Nederland is de iconische oranje leeuw wiens brul je al van mijlenver hoort. De brul geeft kracht en staat voor passie, moed en commitment! Wij zijn Basketball Nederland, wij zijn READY TO ROAR!

Over BEN

Stichting Basketball Experience NL (BEN) heeft een duidelijke missie: rolstoelbasketbal op nummer 1 krijgen als gehandicapten- én topsport. Om de beeldvorming rondom rolstoelbasketbal te verbeteren wil BEN zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat rolstoelbasketbal is. BEN biedt verschillende diensten aan om dit te ervaren (clinics, presentaties en evenementen), maar ook producten die het mogelijk maken om de stichting te steunen. Naast financiële steun bereikt BEN hiermee vooral dat de kijk van anderen op gehandicaptensport positief verandert. En die beeldvorming is van groot belang om de ambities te realiseren: optimale samenwerking, mogelijk maken om top rolstoelbasketbal te bedrijven, ondersteuning van sporters en rolstoelbasketbal op de kaart zetten.

Meteen aan de slag?

Kennismaken met Rolstoelbasketbal of meer weten over 'goed' zitten? Boek een clinic met het team of vraag zitinstructies aan.