Nieuws
16 maart 2022

Mis het niet en schrijf je bedrijf in!

De Zitloze Werkdag keert dit jaar terug op dinsdag 14 juni. Het is alweer de derde editie en wij gaan groots uitpakken om zoveel mogelijk bedrijven te inspireren en handvatten te geven voor een vitale werkvloer. Beleef en leer over vitaliteit waarbij ziektepreventie centraal staat. Onze droom, de droom van de Paralympische sporters, gaat uitkomen: de Zitloze Werkdag op Sportcentrum Papendal. Jij kan er met je team bij zijn!

Nederlanders zijn Europees Kampioen zitten en COVID-19 heeft dit alleen maar versterkt. Nooit zaten we meer dan nu. Door het thuiswerken werden onze werelden kleiner, onze meetings langer en onze dagelijkse stappen minder. Wij hoeven niet meer uit te leggen dat te veel en slecht zitten ongezond is. Het vergroot de kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en klachten aan spieren, pezen en gewrichten.

Veel valt te leren uit de Paralympische sport. De Nederlandse rolstoelbasketballers moeten veel zitten, waardoor zij op een bewuste manier omgaan met voeding en bewegen. Zij weten hoe je fit kan blijven, wat een goede zithouding is en helpen het Nederlandse bedrijfsleven.

Sta 14 juni samen met onze Paralympische rolstoelbasketbal kampioenen, wetenschappers en vitaliteitexperts op tegen zitten

Het is NU tijd om medewerkers te vitaliseren. Ben je op zoek naar inspiratie voor hoe je jouw medewerkers/collega’s weer in beweging krijgt? Wil je handvaten ontvangen hoe je een vitale werkvloer kunt creëren? Wil je leren van de TeamNL rolstoelbasketballers die gedoemd zijn om veel te zitten? Tijdens de Zitloze Werkdag kan je vitaliteitsworkshops volgen die gegeven worden door professionals uit de paralympische sport en het bedrijfsleven en door vitaliteitexperts. En ontmoet je sporthelden op de magische plek waar alle topsport samen komt: Sportcentrum Papendal.

Schrijf je bedrijf in!
Schrijf je bedrijf nu in voor dit unieke vitaliteitsevenement.

Meer informatie vind je op www.zitlozewerkdag.nl

Meteen aan de slag?

Kennismaken met Rolstoelbasketbal of meer weten over 'goed' zitten? Boek een clinic met het team of vraag zitinstructies aan.