Nieuws
05 mei 2021

De corona pandemie heeft ook de Onderwijsspecialisten overvallen. Het thuiswerken had een grote impact en zij zijn daar pro-actief mee omgegaan. Na de zomervakantie hebben zij een werkplezier onderzoek gedaan en bij liefst 60% van de werknemers stond het werkplezier onder druk en werd structuur gemist.

Iedere school van De Onderwijsspecialisten is gespecialiseerd in een bepaald soort begeleiding. Zulke expertise hebben de leraren op onze eigen scholen én voor onze begeleiders in het regulier onderwijs. Ook ondersteunen wij leraren en ouders. Onze leraren zijn expert in het vinden en realiseren van mogelijkheden die het leren stimuleren. Om dit te kunnen realiseren moeten onze werknemers, leraren en begeleiders zich volledig kunnen inzetten, fysiek maar ook mentaal.

Met behulp van het Sitness programma hebben wij wat structuur kunnen bieden door beweegmomenten te creëren en handvatten te geven om gezonder te werken. Samen met Sitness hebben wij o.a. een actieve lunch georganiseerd, hierbij waren wij met z’n allen digitaal samen aan het bewegen, heel erg leuk en motiverend om te doen!

Naast dat het onze medewerkers helpt vitaler te werken helpt het ook aan onze maatschappelijke doelstellingen. Het brengt de rolstoelbasketballers in beeld en ondersteund ze ook, daar zijn de Onderwijsspecialisten trots op!

Ook benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem contact met ons op via info@sitness.nl


Meteen aan de slag?

Kennismaken met Rolstoelbasketbal of meer weten over 'goed' zitten? Boek een clinic met het team of vraag zitinstructies aan.